torstai 16. tammikuuta 2014

Seksi!

Guillaume Seignac La Vague
Seksi tunkee joka tuutista, ja nyt tästäkin. En enää tiedä, olenko niin sanottu normaali ihminen, kun minulla ei tee mieli. Ei kertakaikkiaan. Ei sellaista adonista vastaani voi tulla, jonka keho kiihottaisi minua niin paljon, että haluaisin seksiä hänen kanssaan. En ole mikään malli-ihminen itsekään ja kehoni tuskin kiinnostaisi mahdollista vastaan tulevaa adonista, mutta vaikka niin kävisikin, siitä ei seuraisi mitään. Radion parisuhdebiisit tympivät. Ah niin ihanaa ja kaunista, ah sun syliisi tahdon painaa pääni, ah ah niin. Eikö ihmisillä ole parempaa tekemistä kuin voivotella jonkun ihmissuhteen perään. Odota, miksi karkuun juokset niin varoen. Niin varoen, että minun pitää tässä tuuleen huudella.

Noo, nyt taidan olla hiukan julma ja pyydän sitä heti kättelyssä anteeksi. En vain tiedä mitä parisuhderakkaus on, sillä se on päässäni sekottunut niin kehoihin. Ja minua ei kiinnosta enää keho niin paljon kuin ihmisen mieli, ajatukset, ja toiminta. Toiminta pitää sisällään sen, miten kohtelee itseään ja toisia. En jaksaisi elää ihmisen kanssa, joka kohtelee itseään huonosti, sillä mun maailmassa se tarkoittaa sitä, että hän kohtelee niin väistämättä toisiakin. Kunnoitus? No, sitä ymmärrän enemmän kuin sanaa "rakastunut". Rakastumiseen näyttäisi liittyvän jonkinlainen erityissuhde, toinen ihminen ylitse muiden. Sitä minä en ymmärrä. :) Kunnioituksesta taas ajattelen (kun sitä jotkut parisuhteen kohdalla korostavat niin paljon), että se liittyy kaikkeen ihmiselämään.

Olen monta kertaa elämässäni luullut olevani rakastunut, ja monta kertaa elämässäni seurustellut miehen kanssa (koska naiset eivät minua kiinnosta romanttisessa mielessä). Todennäköisesti naisen kanssa olisi helpompaa ja antoisampaa olla kuin miehen, mutta minkäs teet – kun ei sitä sellaista vetoa ole, mitä mieheen joskus on ollut.

Tunnen itseni seksuaalisessa mielessä mummoksi, joka on jo saanut tarpeekseen sitä lajia. Mieluummin joogaan. Ja sitä teenkin jokainen päivä. Joogassa saan sisäisen tyydytyksen ja harmonisen tilan, mitä en missään muussa urheilumuodossa (tai seksissä, eikös sekin ole jonkinlainen urheilumuoto?) ole koskaan kokenut.

Että tällainen ajatusvirta sitten vielä tälle päivälle.

4 kommenttia:

  1. http://www.hs.fi/elama/a1379523164762

    VastaaPoista
  2. Kiitos linkistä.

    "Aseksuaalisuus on edelleen luokiteltu mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöksi, ja sellaisena sitä osa psykiatreista ja psykologeista edelleen pitää. Vuonna 2000 Yhdysvaltain psykiatriyhdistys diagnosoi sen DSM-diagnoosijärjestelmässään hyposeksuaalisuudeksi eli tilapäiseksi seksuaalifantasioiden ja seksuaalisen aktiivisuuden puutteeksi. Yhdistyksen mukaan aseksuaalisuuden taustalla on ihmissuhdeongelma, ja se aiheuttaa ahdistusta ja kärsimystä ja vaatii hoitoa."

    Ihmisen on pakko haluta seksiä, jotta olisi "normaali"?! Tiedän, että kaltaisteni kohdalla moni varmasti kuittaa kevyesti "no se on traumasta johtuvaa ja parannettavissa". Ja jos joku mies oikein haluaa mielessään ylpeillä, niin voi ajatella, että "no kyllä minä saisin hänet nauttimaan...". Mikä ihme siinä on, että seksi on niin ylikorostuneessa asemassa. Ymmärrän sen, että yksilö haluaa sitä halutessaan jälkeläisen, ja tiedän myös, että seksistä voi nauttia. Se halu vain voi loppua ja itse olen päättänyt, että en enää suostu seksiin miellyttääkseni toista (99,9% kaikesta seksuaalisesta käyttäytymisestäni on ollut sellaista). Jos en halua, en halua ja piste.

    VastaaPoista
  3. Parisuhdepohdintasi kuulosti aika lailla ihmissuhdeanarkialta. Suomeksi kyseisestä aiheesta on aika vähän löydettävissä täältä internetin ihmemaasta, mutta löysin kohtuullisen hyvän esityksen englanniksi: http://log.andie.se/

    Pidä tuo linja, että asioita ei tarvi tehdä siksi, että "niin on aina tehty ja niin kuuluu tehdä" saatikka muiden miellyttämisen vuoksi. Oma keho on oma keho, ja jokaisella on oikeus määrätä itsestään. Kiitos asiallisesta pohdinnasta!

    VastaaPoista
  4. Parisuhteista erilaista näkökulmaa: http://log.andie.se/

    VastaaPoista