torstai 16. tammikuuta 2014

Se on syntiä

Jaahas. Tyttö kirjoittaa taas. Aika kauan siitä onkin, kun aloitti. Tussilla siniruutupaperille tarinoita ja kuvitusta. Niitä tarinoita, joita luetaan ääneen pikkusiskolle ja -veljelle. Mutta entäs ne toiset tarinat? Ne, jotka kirjoitetaan sivulle vilkuillen hätäisesti ja nopella temmolla ulos kehosta. Seksiä, seksiä ja seksiä. Sitomista. Isojen poikien leikkejä. Ne paperit kiikutetaan saman tien WC:n altaaseen, kastellaan pieneksi pehmeäksi mytyksi ja vedetään pöntöstä alas. No, paskaahan se on.

Ne värikkäin sormin kirjoitetut tarinat ovat täynnä ystävyyttä, rakkautta, seikkailua ja täpäriä tilanteita. Pikkusisko ja -veli tykkäävät. "Kyllä sin'oot hyvä!" "Mistä nää keksit nuo kaikki?" Mistä minä keksii ne kaikki. Minä menee mielikuvituksen maailmaan. Mielikuvituksen maailmassa ei ole muita kuin minä, ja lukuisa joukko minän sivuhahmoja. Voi ottaa minkä tahansa roolin. Tämä tyttö on Ninja, se syöksyy tappeluun ja voittaa aina. Kukaan muu ei pääse siihen maailmaan.

Ne syntijutut. Niitä en sulle kerro. En, vaikka mikä olisi. Ennemmin kuolen kuin kerron. Tai ehkä jonain päivänä kerronkin, ilkkuen. Sinä haluat verta ja raatoja, eikö niin. Mitä siinä tuijotat. Sinä olet ruma verenhimo sieraimissasi. Tämä tarina on ruma. Vittuukos tuijotat, tai ainakin yrität tuijottaa. Sinä luulet, että sinä olet kaunis. Sinulla on piikkikorot ja paksu maalikerros kasvoillasi. Sinulla on naamio. Ja minä voin kertoa sinulle, Sinä Et Ole Kaunis. Langenneita enkeleitä, vitut.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti