lauantai 1. helmikuuta 2014

Kuka tämän blogin taustalla on? (Omat polut)

http://freepathways.wordpress.com/

Paljon on huhuja liikkunut, että esimerkiksi olisi useampi kirjoittaja. Mutta onko siellä multipersoona, joka on jakaantunut useaksi tytöksi ja pojaksi.

En ole siksi tykännyt lukea blogia, koska kirjoitta(t) eivät toimi avoimesti. Miksi eivät?

Kun kirjoitin Valon lapsen, hän/he kysyivät saavatko tehdä siitä jutun.

Olen kuullut, että käyttävät lähteitä toisinaan hiukan kyseenalaisesti.

Annoin luvan tehdä jutun, ja kerroin hiukan itsestäni. Sieltä vastattiin, että "olisi hyvä tehdä sovinto suvun kanssa", tai jotain sinnepäin.

Mitä?

Mitä?

Mitä?!

Eikö vastaajalla käynyt mielessäkään, että sälytti harteilleni vastuuta, ei ajatellut lainkaan, että joku muukin (suku tms.) voisi olla vastuussa.

Erittäin ristiriitaista ottaen huomioon mihin sävyyn siellä kirjoitetaan.

Onhan anonyymius tietenkin lahjakin.

Mutta olenko minä sitten pelottava, kun olen omalla nimelläni ja kasvoillani?

Tarjosin mun blogia sinne jutun aiheeksi. Ei ole tullut vastausta. Voihan olla, että on lomalla tai jotain. Toisaalta, ei minun blogi heitä tarvitse. Ei olisi tarvinnut Valon lapsi -kirjakaan. Mainosta lupasivat ja kehuivat, miten moni heitä lukee.

Kilpailua. :) Olenhan sitä itsekin tässä vähän kehunut - tai maininnut. Mitä siitä. Kyllähän se mukavalta tuntuu, tottakai sen myönnän.

Luen joitakin anonyymeja blogeja, ystävieni. Tiedän, ketä he ovat. En tykkää keskustella kasvottoman ja nimettömän kanssa, vaikka tällä olisi painavaakin asiaa.

Onko Omien polkujen taustalla ns. remonttiryhmä, jolle ei sovi tällainen kerettiläinen "pakana" omine uskomuksineen. Jos on, niin terveisiä vain sinne, luultavasti samassa taivaassa tavataan. :-)


3 kommenttia:

  1. Omat Polut blogi syntyi tyhjästä tarkalleen samoihin aikoihin, kun nyt jo edemenneellä Mopin Palstalla (keskustelupalsta vanhoillislestadiolaisuudesta) paljastui ns. multinikkiepisodi. Sama henkilö esiintyi monena nimimerkkinä, keskustellen jopa itsensä kanssa (niin, ettei muita kuin multinikin hahmoja ollut mukana). Hänet heitettiin sieltä pihalle.

    Omat Polut on siitä erikoinen blogi, että se syntyi tosiaan tyhjästä TÄYDELLISEN VALMIINA tuotteena. Taso on ollut korkea alusta alkaen. Mitään luonnollista alkuhapuilua jne. ei ollut.

    Eli: taustalla on 99%:n todennäköisyydellä yksi ihminen. Jos siellä muut kirjoittaa, ovatpahan vain haksahtaneet pahemman kerran. Nimenkin tiedän.

    t. "Hänen toiminnastaan kärsinyt"

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoista. Itseäni ei ole kyseinen blogi eikä Mopin palstakaan kiinnostaneet (molemmissa jonkin verran kävin), koska näen selvän eron irtautumisessa ja yrityksessä muuttaa asioita "sisältä päin". En ole halunnut muuttaa mitään, irtautua vain niissä puitteissa kuin se on mahdollista. Toki tajuan, että lestadiolaisuus on hyvässä ja pahassa aina osa identiteettiäni, enhän voi aikamatkata ja muuttaa lapsuuttani enää. Epäilykset Omat polua kohtaan heräsi kuitenkin Valon lapsen ilmestyessä, ja nyt vahvistui, kun jokin tekstini ei sinne kelvannutkaan (siksikö, kun olin omalla nimellä?). Sitten kuulin paljon puhetta multinikistä. Tuolta blogista minulle kuitenkin kirjoitettiin, että heitä olisi 5-7 tiivis ydinryhmä sitä kirjoittamassa. Olin valmis naiivista taas uskomaan, koska minulla on taipumus uskoa yksilön kerrontaan. :) Samalla ymmärrän, että siinä kohtaa minua on helppo huijata. Pieni kaistale sinisilmäisyyttä itsessäni! Kiitos kun kerroit tuon, anonyymi. Hyvä muistaa, että nimetön/kasvoton voi aina väittää jotain, ja kukaan ei pysty asioiden todenperäisyyttä varmistamaan.

    VastaaPoista
  3. En tiedä, kuinka monta heitä on. Näyttää siltä, että YKSI ihminen tekee tekstit, ne ovat tyylillisesti täysin samanlaisia, taitosta ja kuvituksesta, huumorintajun puutteesta jne. puhumattakaan.

    Tutkija Aila Ruohon on pohtinut Omat Polut Blogia taannoin: http://hitaitaraapaisuja.blogspot.fi/2012/12/lyhyet-jaljet.html

    t. sama

    VastaaPoista